Dag 6

Stranden hela dagen sen poolen, helt underbart! Fick även en timmes massage + pedikyr hehe. vädert har varit på topp heela vecka, hoppas nu det håller i sig till koh lanta som vi åker till imorgon.

Dag 5

Mådde lite bättre. Skaffade tabletter och blev genast bättre! 


Dag 4

26 december - mammas födelsedag. Vaknade och mådde jättedåligt..feber, illamående och spydde. Jättekul när man är bortrest haha. Åt ingenting på hela dagen..

Dag 3

Poolen hela dagen! Sushi på kvälen, åh så gott. Sen shoppiiiiing!

Dag 2

Julafton, inte den vanliga julaftonkänslan precis haha. Blev såklart stranden heela dagen! Kvällen bestod av buffé på hotellet och julshow.

Dag 1

Efter en 10 + 1 timmars flygresa kom vi till phuket vid 11 på morgonen. Vädert var helt perfekt så poolen bev det helt kart!


Mot kastrup!

Sa precis hejdå till älskling som sovit här i natt. Gud vad jag kommer sakna honom.. Så nu är vi snart packade och klara och taxin kommer om mindre än två timmar. Glöm nu inte att kika in på min blogg när jag är i thailand. Jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt. Nu kör vi!!
Snart får man bli såhär brun!

Som brunett..

Kolla vad jag hittade! En 2 år gammal bild på Alissa och mig när jag var brunett. Något jag faktiskt ångrade att jag gjorde, haha. Hade dessutom precis kommit hem från en solresa som ni kanske ser.

Julbord igen..

Fick julbord idag igen.. haha men iaf, nu är jag hemma och det är loooov! Ska snart iväg och handla lite smågrejer som tuggummi till flyget, schampoo, balsam och bodylotion. Ska även fixa min klocka som är för stor. Senare idag får jag träffa älskling en sista gång innan thailand.

to feel it


Laddar ner musik och packar

Känner att det börjar bli dags att ladda ner musik till ipoden och packa lite inför onsdag eftersom jag inte har speciellt mycket tid imorgon. Tycker sånt här är ganska mysigt. Idag var det förresten sista gången jag och Felicia sågs innan vi ses i Thailand. Sjuuuukt!

Mer taggad än nånsin!

Skolan är överchill och jag är sjukt taggad till Thailand nu! Vet inte var jag ska ta vägen! Tänk er en dag där.. den supergoda frukosten, gångavstånd till stranden där man ligger i några timmar innan det är dags för lunchen, tillbaks till stranden i någon timme, sen upp på rummet där vi sen gör oss i ordning inför shopping och middag.. asså jag säger bara ÖVERNIIIICE! 

Se bara på detta!

Innan Thailand


Halsband av älskling

Fick världens finast halsband av älskling igår!

Julklappar jag fick igår

Älskling och jag fick vars sin kopp som hör ihop av mamma och pappa hihi.
Riktigt söt piercing av lillasyster.
+ pengar

Typ mätta..

Har fått superfina julklappar som jag visar imorgon! Både jag och älskling är så sjukt proppmätta..ingen mysig känsla haha. Nu fortsätter världen bästa julafton!

GOD JUL

Nu börjar julafton! Alla har kommit och nu blir det julbord snart!

''Julafton''

Vaknade precis och det är julafton här hemma! Ikväll blir det julbord, julkappar, ris à la malta och julklappsleken. Det gillar vi! Så nu ska jag träna ett rejält pass innan julbordet ikväll, mohah!

Igång igen!

Nä, känner mig kass som uppdaterar så dåligt. Men det ska vi ändra på! Men iallafall. Skolan idag var hur nice som helst, käkade en massa lussebullar.. Har tränat hemma, ett slags friskis och svettispass haha, skitjobbigt! Har sen mest tagit det lugnt och hjälpt mamma med lite grejer till julafton imorgon.

Tar med mig datorn!

Okej, nu är det såhär att det är mindre än en vecka kvar tills vi tar resväskorna och beger oss till flygplatsen för att ta flyget till Thailand! En bra sak är att jag tar med mig datorn, så där kan jag snacka skype och blogga, tungt! Så skönt att slippa detta ruggiga vädert.. snöstorm, vad är det?


Godnatt

Var och storhandlade till julbordet på fredag innan idag. Ja, vi firar ju julafton på lördag i med att vi sticker till Thailand nästa vecka och älskling ska även vara med, supermysigt!
Älskling stack precis och nu går jag och lägger mig. godnatt!

stylish


Sött smyckeskrin

Mamma kom hem med ett jättesött smyckeskrin till mig, lite thailänsk känsla.

Fjortonde december

Har precis packat in mammas julklapp och nu ska jag göra mig iordning inför gåband och dörefter styrketräning. Har ni ätit pepparkaksfil förresten? (på tala om räkmacka) Fy vad det är gott!!
bild tagen precis innan festen i fredags

Vädert i Thailand just nu

Men detta ser ju kul ut.. Bara regn och åskväder, och så har det varit nu i 2-3 veckor. Enligt Emma så skulle väder från och med idag bli bättre. Jag hoppas verkligen det blir bra väder när vi ska dit annars vet jag inte vad jag gör..


En sjundedels big mac meny!

Nu har jag gått på vårt gåband i en halvtimme och bränt 150 kalorier - lika mycket som en sjundedels Big mac meny - lika mycket som en sjundedels chipspåse. Usch.. Haha nä nu ska vi inte vara såna. Ganska duktig på sånt här nu imed vi gör ett arbete om kost och hälsa haha. Nu ska jag sätta igång med matten!

Lucia

Trettonde december och lucia! Det är en av de absolut mysigaste sakerna med julen. Man stiger upp tidigt och tittar på lucia på tv sen även i skolan.
lite smårolig bild tycker jag!

Goda lussebullar

Efter tre timmar är lussebullarna klara och nu luktar det bara lussebullar i hela huset, ååh! Vi har även gjort mjuk pepparkaka, mums! Julkänsla till max nu!

Igång med lussebullar

Lussedegen är på jäsning och är klar om 20 min. Degen är helt underbart god, varför ska den in i ugnen ens?

youth in revoit..

Det blev ingen restaurang igår utan en mysig hemmakväll med älskling. Köpte godis och hyrde världens sämsta film, haha. Betygen på filmen var 4 av 5! Hur tänker man då? Av mig får den 1 av 5..

today's shopping


Julklappar!

Kommit hem från en lång dag i stan så nu har jag slösat lite pengar. Har både hittat fina julklappar och kläder & stuffs till mig själv. Var år sen jag va i stan sist, betedde mig som jag aldrig shoppat förr! Och mina ben bara värker, typ växtverk eller nåt. Hur botar man det?

MOT STAN!

Nu bär jag mig av till malmö town med malin! Hörs sen!

Kvällens festoutfit

Äntligen! Fick på mig nåt snyggt tillslut. Nu ska jag ner och äta lite tomteskum och nallar sen bär jag mig av på party!!

taggar!!

Mamma kom precis hem och berättar att det blir rumpstek till middag! Det är seriöst något av det godaste som finns! Taggar till ikväll! Men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig.. Ni får se en bild senare på vad det blir för nåt!

flowers and jacket


Helgens planer!


to know the real world

Skjorta - gina tricot, svarta jeans - gamla jag hittade i lådan, ringar - marknader utomland, halsband - lindex

Varje morgon!

Att få komma hem och se det här varenda morgon suger. Ser ut som att någon vänt upp och ner på mitt rum! Jag hinner aldrig göra iordning rummet på morgonen, aldrig! Så kommer man hem dödstrött och vet att det är städning som gäller..

Två veckor kvar!

Idag är det exakt 2 veckor tills vi åker till Thailand! Känns som att det precis var 2 månader kvar. Åhh, är helt spänd! Detta är faktiskt sjätte gången vi åker till Thailand. Vi ska till Phuket, Koh Lanta och Khao Lak.
Phuket
Koh Lanta

Khao Lak


8 december

Slutade 2 idag eftersom vi lyssnade på en föreläsning. Slutar vanligtvis 11 annars! Senare kommer älskling hit, mysigt!
Dagens. Hm..  syns det inte så jättebra haha.

Nattstad?

Ganska nice att man kan tjäna pengar på sin blogg, även hur stor eller hur liten den är. Man tjänar 1 öre/unik sidvisning. 100 unika sidvisningar om dagen är 1 krona = 30 kr/månaden. Inte så mycket men om det ökar kan det bli mycket. Skulle vara kul för skojs skull, men nä, inte än isåfall haha.



Styrketräning

Nu drar jag iväg och tränar styrketräning och skaffar en maassa muskler. Ni vet, jag ska bli crampan, så akta er!

Röda naglar

Röda naglar passar perfekt nu till julen. Den röda färgen gör det så juligt. Ett snyggt tips!

Mellis

Kom precis hem. Myser ner mig i en filt med gurka och grönt te. Hade tänkt sova i nån timme snart så jag är pepp  på träning ikväll! Dansade afrikansk dans på idrotten idag förresten. Skitkul och vår lärare är typ king.

I form av ett gulligt gåband!

Har precis gått i ungefär en halvtimme på vårt gåband här hemma. Jag är på gång! Känner mig pigg men riktigt trött. Hoppar snart till sängen och läser ''boken utan handling'' sen ringer jag älskling.

Tre år sedan..

Titta vilka gamla bilder jag hittade på mig. Tagna för precis tre år sedan haha

Sorry för dålig uppdatering

Hade inte direkt tid igår, pluggade ekologi från 2 till 9.. så ni kanske förstår. Kom hem från skolan för en stund sen och nu sitter man här med julmusik i högtalarna. 6 december idag och det är inte långt kvar till jul och THAILAND! äntligen får jag snart använda dessa supersnygga brillorna!


Mot Höllviken

Då har man tjänat lite pengar idag. Precis varit ute och gått med mamma och beger mig till bussen om en stund. Ska träffa älskling som jag inte gjort på en hel vecka! Vi hyr nog film sen sover jag där. Puss!

Vellingeblomman

Sitter och äter havregrynsgröt till musik. Drar mig snart iväg till vellingeblomman för att jobba som packflicka från kl 13-17, gilla! Tjing!

Filmkväll med två tjejer

Grönsaksdippa
+ Sex and the city 2
+ Felicia och Sofia = Filmkkväll till max!

Skjorta made by me

Att se min oanvända skjorta hänga långt in i garderoben bestämde jag mig för att ta på mig den, som jag faktiskt gjort själv, för en gångs skull. Trådar hängde lite här och var hehe, men de klipptes bort!
ringarna är köpta på marknader utomlands
Följ min blogg med bloglovin

Nyttiga kakor

Blev bara såå sugen på kakor helt plötsligt när jag kom hem. Då kom jag på världens idé! Dessa söta små kakorna. De smakade inte precis som vanliga supergoda kakor. De smakade nyttigt och var lite småknapriga, hehe. Men tummen upp helt klart! Receptet kom jag på alldeles själv, mohaha.

För 8-10 kakor
1 ägg
1-1,5 dl havregryn
2 msk kokos
(1 tsk vaniljsocker)
(cornflakes + lite vatten) om man vill.
Blanda ihop det, forma, sen in i ugnen på 225 grader tills de får en lite brun färg och ser knapriga ut!

Mysigt

Ligger just nu och läser tjongboken Ett öga rött med en kopp grönt te. Förtjänar en lugn kväll efter ett ganska jobbigt träningspass. Ringer älskling sen innan jag ska sova, mysigt som alltid. Godnatt!
[Valid RSS]

träning

Ser ju kul ut.. Pausar pluggandet med träning nu!

Andra december

Andra december, en dag närmare julafton! Kom nästan precis hem, och det var inte lätt att cykla i 30 cm snö och med snö rakt i ögonen. Nu ska jag sätta mig med franskan och naturen och försöka få in allt i hjärnan. Typ..


Det snöar ju inte såå mycket..

Förstår att vi bara var 7 elever på engelskan. Det kan knappast vara vädret som är anledningen.. Amanda är insnöad och felicia fick reda på att 182 bussen inte gick. Kul! Hörde att det var lastbilar som kört av vägen. Och nu klockan 9 skulle det bli snöstorm och så blev det ju..

Snö, snö & snöstorm

Gud asså, det snöar hela tiden! Ena sekunden snöar det inget och andra sekunden är det snöstorm. Jag älskar snö men när det är såhär börjar jag tveka lite. Jag kommer knappast nästan till eller hem från skolan! 


Första december

Första december idag. Nu är ju julkänslan på topp! nästan.. om man hade haft lussebullar och glögg brevid sig. Skulle ju verkligen inte sitta helt fel. Ja just det!, idag är det exakt tre veckor kvar. Kan inte fatta att man snart ligger på stranden!
Har suttit hemma nu i snart 4 timmar och känner faktiskt att det är ganska segt att sluta elva, men ändå otroligt skönt. Men ja, får väl ta och lägga mig och läsa 'ett öga rött' snart.. helt konstig. Ciao!

Ännu ett försök

Detta är nog fjärde eller femte försöket på att starta blogg som varar lite längre än en månad som de andra bloggarna jag haft.  WISH ME GOD LUCK säger jag bara. Tjing!

RSS 2.0